Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Határérték

Főoldal » Középiskola » Matematika
395
Valaki levezetné nekem a feladat megoldását?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(x^2-8x+12)/(x^2-6x+8)` = `(cancel((x-2))(x-6))/(cancel((x-2))(x-4))` = `(x-6)/(x-4)` = `(2-6)/(2-4)` = `(-4)/(-2)` = 2

A limeket írd elé, lusta voltam odaírni :P
0