Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Felvételi

70
Igazából nagyon parázok a felvételitől mivel nem nagyon tudok semmit se matematikából, mármint szó szerint egy 5.osztályos szintjén vagyok kb.. Nem tudom mit csináljak, nem figyeltem órákon, meg én nagyon nagyon rossz vagyok alapbol is matekbol, az lenne a kérdésem hogy mikor kezdjek el tanulni, meg azt hogy miket kell megtanulni felvételire, hogy tudnám a leggyorsabban megtanulni?...A választ előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Tökéletes választ erre senkitől se fogsz kapni.
Teljes mértékben egyénfüggő, hogy kinek mennyi idő kell elsajátítani a matekot, mivel az lenne a cél, hogy értsd és ne az, hogy megpróbáld bemagolni. A megértés egy-egy elmélet esetén meg valakinek néhány perc, valakinek meg több óra.
Az anyag, amit leadtak matek órán az előző években. Ha feladatsorokat nézel, akkor jó esélyed van, hogy találkozol olyanokkal, amik msot is lesznek majd.
A leggyorsabb megtanulás pedig, valószínűleg a mintafeladatok magolása, vagyis annyi korábbi feladatsort csinálsz meg, amennyit lehet.

Egyébként olyan szinten ezek se jó válaszok a kérdéseidre, hogy nem tudom, mi a célod. Mert ha max közeli pontszámot akarsz, akkor mintafeladatból valószínűleg ez nem jön össze, viszont megtanulni 3-4 évnyi anyagot úgy, hogy azt állítod, hogy rossz vagy matekból, elég esélytelennek is hangzik.
1