Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gondoltam egy számot (Algebra)

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1098
(1.,) A gondolt szám és 75 összege 45-tel kisebb 250-nél.
(2.,) A gondolt szám és 75 összegénél 45-tel kisebb a 250.
(3.,) A gondolt szám 75-tel kisebb a 45 és 250 összegénél.
(4.,) A gondolt számnál 75-tel kisebb a 45 és 250 összege.
(5.,) A gondolt szám 75 és 45 összegével kisebb 250-nél.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1,
X + 75 + 45 = 250

2,
X + 75 = 250 + 45

3,
X + 75 = 45 + 250

4,
X = 45 + 250 + 75

5,
X + 75 + 45 = 250
0