Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Esetleg valaki tudna segíteni matematika házi feladatban?

Főoldal » Középiskola » Matematika
454
Két utolsó törtes feladatban kérem a segítségeteket!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
4!=1*2*3*4=24
5!=1*2*3*4*5=120
6!=1*2*3*4*5*6=720
7!=1*2*3*4*5*6*7=5040
5!/3!=1*2*3*4*5/1*2*3=20
8!/6!=1*2*3*4*5*6*7*8/1*2*3*4*5*6=56
0