Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos kérem segítsenek!

Főoldal » Középiskola » Matematika
455
Csatolom a képet, ha kérhetem levezetve válaszoljanak köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos! SOS! sOs!
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2.8.

Az első szelvény az 507-es (13*39). Az utolsó szelvény az 741-es (13*57).

Ez összesen 57-39+1 = 19 szelvény. Ha darabja 20 zseton, akkor fizetett `19*20=380` zsetont fizetett.

2.9.

a,

`a_5` = -5

`a_7` = -1

`a_6=(a_5+a_7)/2` = `(-5+(-1))/2` = `(-6)/2` = -3

b,

`b_1` = 6

`b_3` = 16

`b_2=(b_1+b_3)/2` = `(6+16)/2` = `22/2` = 11

c,

`c_(10)=-7`

`c_(20)=27`

`c_(15)=(c_(10)+c_(20))/2` = `(-7+27)/2` = `20/2` = 10

d,

`d_3=0`

`d_7=1`

`d_5=(d_3+d_7)/2` = `(0+1)/2` = `1/2`
0