Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Túl gyorsak vagytok!

120
Nem hiszem el hogy mire haza érek az iskolából már minden feladat megvan oldva..... Hagyhatnátok nekem is.... 5 nap alatt már 500 pont a hátrányom pedig nekem kell elsőnek lennem ebbe a hónapban..... Ha lehet fogjátok már vissza magatokat.... Köszi.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Egyéb

Válaszok

3
Vannak, akik már befejezték az iskolát.
0

Én még az iskolában is eHázizom, majdnem minden szünetben belépek. Ha nálatok nem lehet telefonozni, akkor az nem túl jó ebből a szempontból.

De ez továbbra sem verseny! Lehet, hogy az oldal úgy hivatkozik az érmekre, mint versenyeredmény, de ennek semmi tétje nincs. Az első, második, harmadik helyezett azon az érmen kívül nem kap semmit, a többiek pedig semmit nem veszítenek.

Illetve, ha elég kitartóan válaszolgatsz, akkor az összesített toplistára felkerülhetsz úgy is, ha egy hónapban sem lettél első!
Módosítva: 1 hónapja
2

És ha valakinek sürgősen kell?
Nameg arra nem gondolsz, hogy szerencsétlen kérdezők várják a választ, de nem írja meg senki, mert rád várunk? Azért ez nem így működik...
0