Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget szeretnék kérni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
404
Matek igaz 8-os vagyok és 8-os tankönyvbe van, de csak ismételünk, szóóóval gyakorlatilag asszem 7.-es tananyag. Légyszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`"0,02" = 2*0",1"^2` (akkora a hatványkitevő ahány nulla van a számban)

`"0,"035 = 3","5*0",1"^2`

`"0,"0251 = 2","51*0","1^2`

`0","03457 = 3","457*0","1^2`

`0","04568 = 4","568*0","1^2`

`0","02055 = 2","055*0","1^2`

Egyébként az a) ugyanez csak minden az első hatványon, a c)-ben meg minden a harmadikon...

Illetve ez az alak egyetlen köpésre van attól amit úgy nevezünk, hogy a szám "normálalakja".
Módosítva: 3 éve
0