Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítséget kérek köszönöm szépen.

Főoldal » Középiskola » Matematika
327
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom szepen
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
9. A `14%`-át oldotta meg, vagyis még a `86%`-a van hátra. 50-nek a 86 százaléka:
`50*"0,86" = 43`

10. 140 35 százaléka:
`140*"0,35" = 49`

11. 250 85 százaléka:
`250*"0,85" = "212,5"` (gondolom egészre kell kerekíteni, vagy nem tudom a lejnél hogy van)

12. 75 120 százaléka:
`75*"1,2" = 90`

13. 960 55 százaléka:
`960*"0,55" = 528`
0