Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A 4,5,6 kéne a megoldás

Főoldal » Középiskola » Matematika
347
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
4, Volt már

`x_F=(x_A+x_B)/2` = `(3+(-7))/2` = -2

`y_F=(y_A+y_B)/2` = `(4+2)/2` = 3

F(2;3)

5,

P = `7/35` = `1/5` (Már kérdezted)

6,

`(BC)^2=(AB)^2+(AC)^2-2*(AB)*(AC)*cosA`

`cosA=((AB)^2+(AC)^2-(BC)^2)/(2*(AB)*(AC))` = `(7^2+6^2-9^2)/(2*6*7)` = 0,0476
0