Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A 2,3 kéne a megoldása

Főoldal » Középiskola » Matematika
342
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A szomszédos elemek különbsége állandó.

`(5x-3)-(x+2) =(3x+1)-(5x-3)`

4x-5 = -2x+4

6x = 9

x = 1,5

A sorozat: 3,5 ; 4,5 ; 5,5.

3,

Az értékek: 6;5;4;3;2;1;0;-1;-2;-3;-4.

Mivel a nulla is szerepel, így a szorzat értéke nulla.
1