Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Az 5 kérdésnek kéne a megoldása

Főoldal » Középiskola » Matematika
349
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
c =`d_(AB)` = `root()((x_A-x_B)^2+(y_A-y_B)^2)` = `root()((-1-(-1))^2+(3-(-1))^2)` = `2*2`

b = `d_(AC)` = `root()((x_A-x_C)^2+(y_A-y_C)^2)` = `root()((-1-3)^2+(3-3)^2)` = 4 = `2*2`

a =`d_(BC)` = `root()((x_B-x_C)^2+(y_B-y_C)^2)` = `root()((-1-3)^2+(-1-3)^2)` = `root()(32)` = `2*root()(8)` `approx` 5,66

s = `K/2` = `(a+b+c)/2` = `2+root()(5)+2` (6,23)

s-a = 0,57

s-b = 4,23

s-c = 4,23

`T=root()(s*(s-a)(s-b)(s-c))` = `root()(6.23*0.57*4.23*4.23)` = 8
Módosítva: 3 éve
0