Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

9. Osztály

70
A bemenetiben, 9.-ben, ahol felmérik az első tudásszintjét mindenkinek. Mire lehet benne számítani? Minden tantárgyból van felmérés?
Vagy ezt nem kell eltúlozni? Bár hisz mindenhol nekem azt mondták, hogy az első benyomás a lényeg.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Egyéb

Válaszok

3
Tettesd magad szefósnak akkor nem lesznek elvárásaik feléd és csak pozitív meglepetést tudsz majd okozni.
0

Ezt iskolája válogatja, nyelvből általában a csoportbontás miatt szoktak, de töriből és matekból is van (vagy lehet). Ha valamilyen konkrét szakra mész, akkor a szakmához kapcsolódó tárgyból is szokott lenni (fizika, kémia, biológia).

Nem kell tőle félni, sok helyen nincsenek elvárások, nyugodtan próbáld a legjobb tudásod szerint megoldani a feladatokat, ha évközben szorgalmasan tanulsz és bizonyítasz, akkor nem lesz semmi gond. Csak felmérik, hogy mit hoztál magaddal az általánosból; ez nemcsak téged, hanem az általános iskolát is minősíti. Ne görcsölj rá, az a lényeg.
2

Nem tudom, hogy nálatok pontosan hogy lesz, de ahová én mentem, ott csak angolból volt ilyen felmérés, hogy be tudjanak osztani a megfelelő szintű csoportba. Esetleg még matekból tudok hasonlót elképzelni.
3