Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
410
Tudnátok nekem egyenleteket írni? Grafikus megoldáshoz? 8. osztály. Csak ismételni, mert most mek 9.-be és gyakorlok. Megoldanám, és valahogyan újra ide befotóznám és leellenőriznétek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
2x-5=x+3
-x-1=3x+7
1/2*x-6=1/3*x-7
3

Csatoltam képet.
1