Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sok időőő

231
Tesókáim ez így nagyon nem lesz jó ha legközelebb is ennyit kell várnom a válaszra. Kapjátok össze magatokat!!! Senki nem fog napokig várni a válaszra majd aztán elvárjátok hogy megoldásnak elfogadják. Ez olyan mint mikor rendelsz egy pizzát. Ha sokat kell várni nem fizeted ki. Ilyen többet ne legyen! Az embereken nincs annyi idejük hogy ki várják a több órát mire hajlandóak vagytok neki esni.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-12
Általános iskola / Egyéb

Válaszok

4
Bizony hogy nem lesz jó ha később is ekkora lesz az arcod... Azt képzeld el, hogy az embereknek itt arra sincs se idejük, se energiájuk, hogy a bővületesen nagy egódat dédelgessék. A pizzáért jobb helyen fizetni kell. A segítségünk viszont itt ingyen van ha nem tűnt volna fel... ;) De ha eleget kipengetsz, akkor szerintem találsz valakit, aki előbb megoldja minden feladatodat, minthogy egyet pislogni tudnál. No persze ehhez nem csak duma kell, hanem pénz is. :)
Módosítva: 1 éve
6

Ajánlom neked ezt elolvasásra: https://ehazi.hu/q/111832
5

Figyelj ide te sutyerák, légy szíves takarodjál le erről az oldalról, mert mindenkire egészségügyi veszélyt jelentesz, ugyanis halálos agyfaszt lehet tőled kapni!
0

Barátocskám inkább köszönd meg szépen, hogy megcsinálta neked a feladatot. ;)
0