Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítséget kérek köszönöm szépen.

Főoldal » Középiskola » Matematika
348
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Behelyettesíted x helyére az A halmaz elemeit, akkor kapod a B halmaz elemeit:

`y=2x-7`

`2*2-7` = -3

`2*3-7` = -1

`2*4-7` = 1

`2*5-7` = 3

A B halmaz elemei: B = {-3,-1,1,3}
0