Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kerlek segits

Főoldal » Általános iskola » Matematika
407
Nem ertek innen Semmit kerlek segits
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`t=3` `nap`
`s=240` `km`

`I.` `nap:` `20%=0,2s`
`II.` `nap:` `1/4(0,8s)`
`III.` `nap:` hátralévő táv

`a)`
`240*0,2=48` `km`

`b)`
`1/4(0,8*240)=48` `km`

`c)`
`240-48-48=144`

`d)`
első két nap megtett út: `48+48=96` `km`

`(144)/(96)*100=150%`
0