Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kerlek segits

Főoldal » Általános iskola » Matematika
353
Pls surgos ,kerlek magyarazd el h hogyan oldottad meg
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`30` tanuló - `40%` lány

`a)`
`30*0,4=12` lány

`b)`
`100-40=60%` fiú

`c)`
`30*0,6=18` fiú
`+2` fiúval:
`20` fiú
`32` tanuló

`(20)/(32)*100=62,5%` fiú

Írj, ha van kérdésed!
0