Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!
Törölt
kérdése
RationalRick
{ Fizikus }
válasza
Én f(x)=0-t, azaz y=0-t írtam, ez meg x=0 volt.
4 éve
0
Nem rossz! Illetve ne aggódj Rick, bárki hibázhat. Egyáltalán nem egyértelmű ez. Ha ez megnyugtat, ezt elnézte egyszer egy másik nagyon jó matekos is...
4 éve
1
Biztosan törölni szeretnéd?
| Az alábbi tárgyakból a legjobb | ||
|---|---|---|
| Betöltés alatt... |
| Az alábbi versenyeredményeket érte el | ||
|---|---|---|
| Betöltés alatt... |