Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Nem igazán értem.....

171
Még el sem kezdődött az iskola de már hetekkel előtte nyomjátok fel a sok hülye feladatot. Nem értem miért kell gyagyásnak lenni..... Ennyire unatkoztok??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-9
Általános iskola / Egyéb

Válaszok

5
Nálad jobban senki sem unatkozik, az biztos!
5

Azt hittem ezen már túl estünk hogy mindenki hülye csak te nem. Jobban teszed ha nem vagy hülyék társaságába még megfertőzünk. Jelentkezz a NASA-hoz mond meg segíteni akarsz felfedezni a világűrt értelmes élőlényeket keresve mint te vagy. Hidd el ott senki nem fog zavarni.
Módosítva: 1 hónapja
2

Na takarodjál el, de nagyon gyorsan erről az oldalról, különben megárthatnak az egészségednek!
Módosítva: 1 hónapja
7

Epyxoid a legidegesítőbb az egész oldalon.
-8

Kedves segíííítspls!

A későbbiekben figyelj egy kicsit jobban a helyesírásodra. A nem megfelelő nyelvtannal elérheted, hogy ne vegyenek komolyan, kulturálatlannak tűnhetsz.

A kérdésed így olvasható:
Nem igazán értem..... (3db pont!!! Nem több!!! Kevesebbet szeretnél? Ebben az esetben is maximum 1 darabot teszünk!)

Még el sem kezdődött az iskola, (vessző!!!) de már hetekkel előtte nyomjátok fel a sok (A nyelvtant tekintve ez eddig egész helyes. Arra viszont felhívnám a figyelmedet, hogy akár írásban, akár szóban kommunikálunk, tisztelettel szólunk a másik félhez. Egy kicsit úgy érzem, hogy ez valamilyen oknál fogva részedről most nem történt meg.) hülye (Ezt a szót kérlek ne használd! Nem illik. Helyette megfelelő lehet mondjuk: egyszerű, kevésbé komplikált, stb.) feladatot. (A mondat végén ügyesen kitetted a pontot.) Nem értem, hogy miért kell gyagyásnak (Ez sem a legmegfelelőbb kifejezés. Kérlek, többet ezt se használd.) lenni. Ennyire unatkoztok?? (A felkiáltójellel és a kérdőjellel is hasonló a helyzet. Három darab vagy pedig egy. Erre nagyon figyelj!)

A tényt nem vitatom. Igazad van abban, hogy még el sem kezdődött az iskola. Ettől függetlenül lehetnek olyan diákok, akik önszorgalomból nyáron is gyakorolnak, néhány feladatban pedig segítségre szorulnak. Ne felejtsük el, hogy augusztusban még pótvizsgák is vannak, amelyekre törtetőbb diákok készülnek. Hamarosan itt az őszi érettségi is, amire így a nyár vége felé haladva javában készülni szoktak.

Eddig kevés értelmes, illedelmes, építő jellegű választ olvashattam tőled. Ez azért elég szomorú, hiszen biztos vagyok benne, hogy vagy annyira intelligens, hogy ennél segítőbb levezetéseket, támpontokat adj a kérdezőknek.

Üdvözlettel,
Marchello
Módosítva: 1 hónapja
2