Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Alakítsd négyzetté meg szorzattá cucc

Főoldal » Középiskola » Matematika
444
9x² – 25 =
16x² + 56x + 49 =
3x² + 2x =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
9x² – 25 = (3x + 5) * (3x - 5)

16x² + 56x + 49 = (4x + 7)2

3x² + 2x = x * (3x + 2)
2