Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kerlek segits

Főoldal » Általános iskola » Matematika
419
Nem ertem ezeket a feld kerlek segits rajtam
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ha jól olvastam az átmérőjét kérdezi.

`K=6,28` `cm`

kerület képlete: `K=2rpi`
átmérő: `d=2r`
tehát: `K=dpi`

`6,28=dpi` `//÷pi`
`d=(157)/(25pi)≈2,00` `cm`
0