Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletrendszerek

Főoldal » Középiskola » Matematika
414
Irjon pls.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. 2x + 3y = 33
2. 3x + 4y = 46


1. 4x + 6x = 38
2. 2x + 5y = 25


1. 3x + 9 = 12y
2. 6x - 10y = 17


1. x + 9y = 20
2. 4x + 7y = 37


1. 3 * (2x + 5y) - 4 * (3x + 2y) = - 64
2. 5 * (y - 3x) + 4 * (x - 5y) = - 6
2