Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
377
Számitsd ki a deltoid területét ha tudjuk a következő adatokat
e=3.2cm f=10cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`T=(e*f)/2`

`T=(3,2*10)/2=16` `cm²`
Módosítva: 4 éve
2