Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számolás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
384
Számitsd ki a háromszög területét ha tudjuk a következő adatokat
b=4.5cm mb=2cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`T=(b*mb)/2`

`T=(4,5*2)/2=4,5` `cm²`
1