Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számolás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
384
Ird fel hatványalakban,majd határozd meg az értékét
3•3•3•3=
(-2)•(-2)•(-2)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. 3*3*3*3=34=81
2. (-2)*(-2)*(-2)=(-2)3=-8
3