Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyakorlási feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
588
Egy szabályos hatszög alapú hasáb alakú tolltartó alapéle 9 cm, hossza 20 cm.
Mekkora a tolltartó felszínes és térfogata?
Mekkora a hosszabbik testátlója?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
Ahasáb = 2 * Talap + Tpalást
Ahasáb = 2 * 210,44 + 1.080 = 1.500,88 cm2

Sorry elírtam.
Módosítva: 4 éve
0