Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nevezetes szorzatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
697
(5x+2)²=
(2x-3)²=
(3x-2y²)²=
(2x+3y)²=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
(5x+2)2= (5x+2)*(5x+2)=25x2+20x+4

(2x-3)2=(2x-3)*(2x-3)= 4x2-12x+9

(3x-2y2)2= (3x-2y2)*(3x-2y2)=9x2-12xy2+4y4

(3x+2y2)2= (3x+2y2)*(3x+2y2)=9x2+12xy2+4y4

Módosítva: 8 éve
0

mate.rakoczi: De ha neked amúgy is ekkora probléma megoldanod akkor nem kötelező amúgy se
-1