Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A hullám terjedési sebességének a kiszámítása

Főoldal » Középiskola » Fizika
607
c =(c/460-0,16) x 580
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Szerintem így lehet megoldani, de nem biztos, hogy tényleg így kell.
c= (c/460-4/25)*580
c=29c/23-464/5
115c=145c-10672
115c-145c=-10672
-30c=-10672 /: (-30)
c=-10672/-30=5336/15
c= 355,73
Módosítva: 8 éve
0