Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Angol fejlesztés

34
Sziasztok! Az van, hogy szeptembertol megkezdem a gimnaziumot es nyelvi elokeszitore megyek. Elso heten elvileg felmeresek lesznek angolbol, hogy mennyit tudsz. Hat nalam az van, hogy a magnozas, es a nyelvtanja nem igazan megy, ezert is akarom azt fejleszteni. Tudnatok adni taktikakat es tippeket? Hogy es mifele keppen fejlesszem? Elore is koszonom a valaszokat!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

2
Azt mutasd meg amit tudsz. Szerintem nem érdemes előre készülni mert ha nehezebb csoportba kerülsz mint a szinted akkor csak magadat szivatod úgymond. Mert azt a szintet fogják elvárni. Persze ez csak az én véleményem. Az a szint amit bármikor tudsz hozni azt mutasd meg. És onnan tudsz majd a megfelelő léptékben előre haladni.
3

Én azt ajánlom nézz minnél több filmet, sorozatot angolul angol felirattal. Nekem nagyon bevált, nagyjából egy év után tökéletesen értettem mindent és a nyelvtanom is sokat fejlődött. Kezdj valami könnyebb nyelvezetűvel. Ha nagyon belejöttél olvashatsz is angolul az segíti a nyelvtant igazán.
0