Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Nem a matematikai logika, csak egyszerűen LOGIKAI gondolkodás?

77
Mennyire normális dolog az, hogy szabadidőmben fiú létemre szeretek gobelinezni. Kikapcsolódási lehetőség, mivel semmire nem kell figyelni csak a varrásra. A matekot is kikapcsolódásnak gondolom, csak az igényel némi logikát is. Más mit gondol erről?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fejtörő

Válaszok

4
Teljesen normális. Ha te élvezed és szereted és így tudod megvalósítani a kreatív énedet akkor pedig főként. A matek pedig végig kíséri az életed így vagy úgy hiába nem használsz sok mindent előbb utóbb elő jönnek a dolgok. És ha van rá lehetőséged és időd tudsz segíteni másoknak akinek esetleg nem olyan jól megy. Ahogy ezen az oldalon is nagyon sok jó és segítőkész ember dolgozik azon hogy másoknak jobb legyen. Szóval hajrá. Azt csinálj amit szeretsz és akkor boldog leszel. Ha másoknak akarsz megfelelni mindíg vagy azon rágódni mit gondolnak akkor csak a stresszt csinálod saját magadnak.
Módosítva: 4 napja
1

Azt hittem tényleg egy fejtörő lesz...

Egyébként ezen a kérdésen van a hangsúly: "Ki mit gondol erről?" Mégis mit számít? Ha a szabadidődben valami olyat akarsz csinálni, amit szeretsz, akkor mégis mit számít, hogy ki mit gondol róla? Pont azért csinálod, mert te magad szereted, nem? Majd ha szabadidődben épp másoknak szeretnél megfelelni, majd akkor kérdezd meg, hogy ki mit gondol arról amit csinálsz, mert olyankor konkrétan tényleg az volna a cél, hogy azt csináld, ami másoknak tetszik. De amíg nem ez a cél, addig ne izgasd magad ezen. Már ha nem törvény ellenes, amihez épp kedved szottyant...
Módosítva: 4 napja
2

Speciálba Epyxoidnak
0

Ha nagyon erőltetjük, egy is elég.
1