Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
425
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, segítség, halmazok
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. `abs B = 8`, `abs K = 6`
`abs(bar B) = 32 - 8 = 24`
`abs(bar K) = 32 - 6 = 26`

2. `abs(B nn K) = 6`
`abs(B uu K) = abs B + abs K + abs(B nn K) = 8+6+6 = 20`
`abs bar(B uu K) = 32 - 20 = 12`
Módosítva: 4 éve
1