Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérdés

267
Lehet nem ide tartozik a kérdés, de a gyakori kérdések oldalon elfelejtettem a jelszavam. Minden reggel mostanában 4 kor kell kelnem, de este ilyenkor még mindig nem tudok aludni. Mit tegyek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Egyéb

Válaszok

3
Nekem suli időben az vált be hogy 10 után kikapcsoltam a telefont meg a gépet, azután meg olvastam valamit. Mondjuk amikor volt időm matekoztam így volt ami agyilag lefárasszon tehát nem volt nehéz utána elaludni. Nekem 5-kor kellett ugyan kelnem. Valamint egy pohár vizet iszok általában lefekvés előtt hogy azért ser keljek fel este és így több időt tudjak pihenni. Illetve egy rem fázis kb másfél óra így próbálok úgy elaludni hogy kettő között ébredjek fel így nem leszek fáradt. Ez utóbbi már csak tipp volt.
1

Ezen az oldalon tudod megadni az email-ed, hogy ha elfelejtetted a jelszavadat és vagy küldenek újat, vagy adhatsz meg újat, mindegy, a lényeg, hogy gyerekjáték.
https://www.gyakorikerdesek.hu/belepes

Az alvás pedig (ha nem vagy beteg, és nincs valamilyen személyiségzavarod, vagy valamilyen más idegrendszeri dolgod akkor) mindig fejben dől el... Én kiskoromban utáltam aludni, mert nagyon rosszul ment, de mostanra kb a nap fénypontja :D:D Nem olyan nagy ördöngösség... Mondanám, hogy alvás előtt, egy két órával hagyd el a kijelzők bámulását, de nem ezen múlik. Egyszerűen csak nyugodtnak kell tudni maradni és be kell csukni a szemed. Ennyi az alvás.

De az valóban rohadt jó tipp, hogy ha valami olyasmit csinálsz, amihez koncentrálni kell, plusz ha feküdsz, plusz ha sötét van, akkor az gyilkos kombó. Pl ha lefekvés előtt sakkot nézek yt-on, vagy pasziánszozok akkor kb 5 perc múlva már alig tudom nyitva tartani a szemem... Illetve szokás kérdése. Ha megszokod, hogy ugyanakkor fekszel le és próbálsz elaludni, egy idő után már az időt se kell nézned és már aludsz is amikor kell.
Módosítva: 1 éve
3

Nem rosszból de nincsenek barátaid hogy minden hülyeséget itt írszki? Beszéld meg velük.
-5