Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

10 osztály informatika

64
DaVinci Resolve videószerkesztő programban hogyan kell videóra írni szöveget? Valaki tud ebben segíteni? Informatikai szakon vagyok a suliban, és a tanár úr aki tanítja az informatikát beküldte a csoportba, hogy egy kisebb videót össze kéne szerkeszteni, aki megcsinálja a nyáron jövőre kap egy témazáró ötöst tanévkezdéskénti érdemjegyként. Eddig a windows 10 videószerkesztőjét használtam mivel magyar, de ide sajnos már nem elég. Valaki van aki megmenthet? Előre is köszi.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Informatika

Válaszok

2
2

Sajnos a DaVincit nem ismerem viszont a HitFilm Express-t ajánlom:
https://fxhome.com/product/hitfilm
Egy felhasználóbarát program ami a kezdőknek is jó valamint ha jobban el akarsz mélyülni a témában akkor arra is van lehetőség és ingyenes is ami sohasem hátrány. Valamint a problémádra is egyszerű megoldást nyújt. Egyszerűen rámész a "Text"-re a videón belül oda helyezted ahová szeretnéd és alul be lehet állítani az idő határokat. Tudom hogy ez nem teljesen a kérdésedet válaszolja meg de egy nagyon jó alternatíva. És majdnem minden formátummal kompatibilis.
Módosítva: 3 hete
0