Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Matek

99
Tegnap voltam magántanárnál matekból, és áthúzta az exponenciális egyenleteket, mert a kitevőbe nagy méretbe írtam az egyenletek további részét. Ez normális dolog?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Egyéb

Válaszok

2
Ezt nem sikerült teljesen felfognom. Akkor most a kitevőt írtad nagy mérettel, vagy az egyenlet további részét? Egy képet rakj fel ide, megszavazzuk.
Ha csak a kitevőt írtad naggyal, akkor most egy életre megjegyezted, hogy kicsivel kell.
3

Elég fura "tanárod" van, hogy ha úgy tanít, hogy el se mondja mit miért csinál... o.O (Illetve ha ennyi volt a baja konkrétan, hogy valamit nem a megfelelő formában írtál, akkor egy megjegyzés bőven elég lett volna. Kihúzni és semmisnek tekinteni emiatt egy egész feladatot (feladatokat?) eléggé passzív agresszív és karót-nyelt hozzáállás. Húzza alá és mondja azt, hogy ez így kétértelmű és levon pontot a feladatból, vagy akármi. Jelezze, hogy ha nem jó, de egyből elvetni az egészet. Ez így furcsán hangzik. Pláne, hogy ha ezek után még hagyta is ezeket a feladatokat és tovább ment, mert hogy "rosszak". Mondja el, hogy hogyan kellett volna csinálni, ne csak kihúzni tudja őket...) (Értékelem, hogy egyébbe tetted. Köszönöm!)
Módosítva: 4 hete
3