Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

234
A matek lehet boldogság? Középsulis vagyok, sok probléma ér a mindennapokban, visszahúzódó természetű vagyok többek között. A suliban az első padban ülök, senki nem ül mellettem. Mindenki mellett ül valaki más, csak mellettem senki. Tudom nyári szünet van, de eszembe jutott. Szabadidőmben szeretek matek példákat megoldani, mivel az számomra a szórakozás. Érdekel a számok világa, eszembe jutott, hogy iskolában mivel nincsenek barátaim szünetben a kedvenc feladatgyűjteményemből oldok meg példákat. Lehet, hogy "hülyén hangzik", de nagyon kedvelem a matekot, mivel ez segít át a tanév során is abban, hogy ne unatkozzak két tanóra között. Más van ezzel így, vagy csak én vagyok ennyire fura?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
gógyi, ész, matek, furadolog
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Szerintem ez teljesen normális. Én mikor unatkozom fizika feladatokat szoktam megoldani, hogy teljen az idő.
1

Szia. Én általánosban/gimiben is mindig vártam mikor adnak fel házit, amit kb már ott megcsináltam gyorsan, ha pedig nem volt már rá idő, akkor alig vártam, hogy otthon nekiülhessek :D Egyetemen nem adnak fel házit, de rengeteget gyakoroltam magamtól, amit élveztem is. Mindemellett ide is feljövök és sokszor már megoldott feladatokat is megcsinálok unalmamban elküldés nélkül xd Infóból is a python feladatokat alig várom, hogy fel legyenek töltve, mert azt is nagyon élem :D
1

Ismerős nálam mindig nálam van a négyjegyű függvénytáblázat (matek, fizika, kémia) nézegetni, a fizika könyveim, matekfüzetem meg Stephen Hawkingtól az idő rövid története. Egyszerűen imádok számolni mind fizikában mind matekban. Unalmamban nyáriszünetben is fizikát tanulok meg ugyan csak most megyek 11-be de attól még szívesen tanulok a mátrixokról (Ajánlom őket) valamint integrálni és deriválni valamint ezek segítségével unaloműzésnek testek térfogatát kiszámolni például. Egyszerűen csak jó érzéssel tölt el az ilyen feladatok megoldása. Tehát a végső konklúzióm: Nem, nem vagy vele egyedül.
1