Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sajnos ez most nem feladat.

278
Sziasztok :D
Sajnos ez most nem feladatban való segítség kérés.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy már napok óta zaklat 1 srác különféle platformokon (instagram, snapchat) és nem oda illő intím képeket küldözget részeiről ami engem egyáltalán nem érdekel és visszataszít. Többszörösen tiltottam már. De mindíg új profilt hoz létre. Mit kéne tennem hogy abba hagyja? Esetleg a rendőrségen tehetek feljelentést?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Egyéb

Válaszok

2
Privátold le a profilodat, így nem fog tudni neked direktbe írni.

A feljelentéssel az a baj, hogy a rendőrség nem fog vele foglalkozni, kivéve ha azzal fenyegetőzik, hogy elvágja a torkodat és hasonlók. De egyébként, ha ráhagyod egyszer úgy is megunja. A legalja 10 éveseknek ez okozza a lelki kielégülést, hogy mutogathatja magát a lányoknak.. :D

Ezen ne húzd fel magadat szerintem, nem a közösségi média az élet, egyszer úgy is rá fog unni. Egyébként instagrammon ha rád ír valaki, akit nem követsz, azt eleve az engedélykérésekbe rakja, nem olvasod el és kész.
1

Sajnálom, hogy ha zaklatnak, nem tudom hogy hány éves vagy de a szüleidnek is elmondhatod akik biztos segítenek.Mást én se tudok mondani csak azt amit rolika806.
Remélem megfog oldódni.
0