Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hány

Főoldal » Általános iskola » Matematika
381
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ha jól értem, akkor egy fa vagy egészséges, vagy beteg és ha beteg, akkor vagy gyógyítható, vagy ki kell vágni. Tehát:

a) `845-522 = 323` fa egészséges.

b) `522-313 = 209` fa beteg, de gyógyítható.

c) `845-313 = 532` fa marad a beteg, nem gyógyítható fák kivágása után.
0