Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Válaszolj

Főoldal » Általános iskola » Matematika
363
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia! Továbbra sem tudom, hogy mit nem tanultatok még, de próbálok segíteni azért.

`24:6 = 24/6 = 4`, azaz Nyifi 4 gombócot evett, maradt még `24-4=20` gombóc.

`20:2 = 20/2 = 10` azaz Nyafi 10 gombócot evett meg és maradt `20-10=10` gombóc.
Módosítva: 4 éve
0