Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Háromszög köré írható kör

Főoldal » Középiskola » Matematika
505
d) feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A(2;2) B(2;4) C(6;4)

`F_(AB) = (2;3)`
`vec (AB) = (0;2)`
e: `y = 3`

`F_(BC) = (4;4)`
`vec (BC) = (4;0)`
f: `x = 4`

`{(y=3), (x=4):}`

`K = (4;3)`
0