Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Legyszi segítsetek !

Főoldal » Középiskola » Matematika
745
Ezeket a feladatokat kellene segíteni megoldani. Csatolom a feladatok fotóját. Előre is Koszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.
3x=81
3x=34
x=4

4x=32
(22)x=25
22x=25
2x=5
x=2,5

5x[hatvany]2-7x+12[/hatvany]=1
5x[hatvany]2-7x+12[/hatvany]=50
x2-7x+12=0 innen megoldóképlettel kijön az eredmény
0