Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mivel egyenlő a következő kifejezés?

Főoldal » Középiskola » Matematika
443
 200 · 2 
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Itt is több út van, például ez a kettő:

I.

`root()(200)*root()(2)` = `root()(200*2)` = `root()(400)` = 20

II.

`root()(200)*root()(2)` = `root()(100)*root()(2)*root()(2)` = `10*(root()(2))^2` = `10*2` = 20
0