Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek

Főoldal » Középiskola » Fizika
501
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
5.)
Homogén elektromos mező.

6.)
W = Q * U
0,1 J = Q * 0,02 V
5 C = Q

7.)
Ceredő = (C1 + C2) X (C3 + C4)
Ceredő = (1 μF + 1 μF) X (1 μF + 6 μF)
Ceredő = 1,56 μF
Módosítva: 4 éve
1