Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
654
Az osszes kell
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
a. (8x-3)2
b. (11+4x)2
c. (3a+7b)(3a-7b)
d. (2/3x+y)(2/3x-y)
e. (7a2+2b)2
f. 1/2m(v2+v1)(v2-v1)
g. (6a3-5b2)2
h. (3/7x-2/3y)2
i. (a8+1)(a8-1)=(a8+1)(a4+1)(a4-1)=(a8+1)(a4+1)(a2+1)(a2-1)=(a8+1)(a4+1)(a2+1)(a+1)(a-1)
1

Csatoltam képet.
1