Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ez jó?

Főoldal » Középiskola » Matematika
552
Ez a megoldás így jó?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Nem, így a helyes:

(-3/6)-2 = (-1/2)-2 =(itt a negatív hatvány miatt veszed a reciprokát ami -2 lesz) (-2)2 = 4
0