Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok tudna valaki segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
422
Egy téglalap szélessége 1m 94cm,hosszúsága 3m32cm hány m2?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Terület
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
T = `a*b` = `1.94*3.32` = 6,4408 `m^2`.
0