Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Köszönet.

310
Ezen az oldalon a válaszolók kapnak valamilyen "anyagi jutalmat' a munkájukért? Ez az oldal tényleg azért van, hogy megcsinálják a más munkáját? Akik sokat csinálnak más háziját, azok hogy-hogy ingyen csinálják ebben a mai, pénzéhes világban? Tényleg képesek arra időt szánni, hogy másokon segítsenek?
Minden tiszteletem az eHázi dolgozói számára, illetve a rendszeres segítőknek, akik könnyebbé teszik a diákéveket. :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
3
Középiskola / Fejtörő

Válaszok

2
Szia,

nem kapunk, köszönjük szépen, pusztán jószándékból csináljuk meg a házikat. Mindig úgy vélekedtem erről, hogy nekem nem kerül semmibe, hogy segítsek, akkor miért ne tenném meg. Persze azért vannak határok, amik átlépése után nem szoktam segíteni.

Szóval mégegyszer köszönjük az elismerő szavakat, bizonyára ezt több ember nevében is mondhatom, hogy jól esik.
6

Szia!
Esetleg a pontjaink számát tudjuk növelni, ha az anyagi jutalomnak számít, vannak, akik gyűjtögetnek. Kiemelném, hogy az oldal üzemeltetőjének sincs haszna belőle, ő is azért készítette és fejleszti az oldalt, hogy segítsen, nélküle senki nem lenne itt.
A lényeg véleményem szerint az lenne, hogy ne más munkáját csináljuk meg, hanem rávezessük, megértessük mi a feladat és hogy kell megcsinálni. Az oldal mottója is ezt mondja. Ez nem minden anyagnál lehetséges és nem minden embernél, mert sokan csak le akarják tudni a házi feladatot amint lehet, ezen esetekben marad a teljes megoldás. (Azt se felejtsük el, hogy őket legalább annyira érdekli az iskola, hogy felteszik a feladatot. Sokan vannak, akik arra se veszik a fáradságot.)
Örülök, ha segíthetek és tudom, hogy azzal valaki előrébb jut, akár egy kicsivel is. Például kaptam már vissza 5-ös matek dogát hatalmas örömmel karöltve, mikor megelőző napokban órákat töltöttünk gyakorlással és minden lépést átrágtunk legalább 10-szer, hogy biztos menjen. Persze nem minden esetben van konkrét visszajelzés, de ha legközelebb is megkeres, akkor gondolom annyira nem lehetett rossz. Ez az eset pedig sokáig emlékezetes marad.
Pont ez az, hogy minden nagyjából csak pénzért elérhető, ami korlátozza azok számát, akik magántanárhoz tudnak járni. Szerintem kitűnő lehetőség, hogy itt választ kapjon és átugorja az elé kerülő akadályokat, ezzel továbbfejelsztve magát. Ha pedig tudok akár egy kicsit is segíteni ebben, az szuper.
A másik oldalról is érdekes lehet, rengeteg mindent lehet tanulni ezekből a válaszokból. Lehet, hogy a kérdező nagyon örül és beadja a leckét, de a gyakorlás és tapasztalat rám ragad, nem rá. Főleg, ha le is írom mi miért van úgy, megerősítem magamban a dolgokat és sokkal jobban fog menni.
2