Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Általános iskola » Kémia
421
Csatoltam képeket
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Az első kép értelmezhetetlen :/

NO2 (g) = 1/2 N2 + O2
C9H20 + 14 O2 = 9 CO2 + 10 H2O
CO + 1/2 O2 = CO2
2NO + CO = N2 + CO2

1 A
2 C
3 A
4 C
5 A?? nem vagyok benne biztos
6 C
7 B
8 D
9 D
10 A
0