Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
418
Sziasztok! Valaki sosban tudna segiteni? Csatoltam kepet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.
 8 * 2 = 8*2 = 16 =4
 8 / 2 = 8/2 = 4 =2

2.
-0,2x2+4,4x=17
0,2x2-4,4x+17=0
x1,2=(4,4± 4,42-4*0,2*17 )/(2*0,2)=11±15* 2 /2

3.
a) 18/36=1/2
b) 3/36=1/12
c) 3 mindkettő, 6 csak matek, 15 csak töri, marad 12
12/36=1/3

4.
T=r2*π=314 dm2
r= 314/π =9,997 dm
K=2r*π=62,816 dm

5.
Eddig 2+2+4+4+5=17-szer dobott úgyhogy a 6-osra maradt 3 dobás.
Átlag: (2*1+2*2+4*3+4*4+5*5+6*3)/20=77/20=3,85


0