Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudnátok segiteni ezekben a feladatokban?

Főoldal » Középiskola » Matematika
432
17.-21.ig
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
17)
Összesen 10 számjegy van (0-tól 9-ig)
Összes lehetséges eset: 10*10*10*10*10 = 105 = 100000

18)
Szerintem hibás a feladat; nincs megadva, hogy hány nyertes szelvény van a 200-ból.

19)
`frac{85}{120}` = `frac{17}{24}`

20)

`frac{((6),(3))*((4),(0))}{((10),(3))}`=`frac{1}{6}`
21)

Annak a valószínűsége, hogy a sor egyik végén áll, `frac{1}{7}`
De mivel a sornak két vége van, ezért `frac{2}{7}`
0