Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.o.s Fizikaa. Segitsetek!!!!

Főoldal » Középiskola » Fizika
374

Mennyi hő kell 8 kg tömegű, forráspont hőmérsékletű víz elforralásához, ha a víz forráshője Lf=2260 kJkg ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

Q = `m*L_f` = `8*2260` = 18080 kJ
0